7 NOVEMBER 2017

ADADBooster - uppföljningsdag

Du är hjärtligt välkommen till vår ADADBooster – uppföljningsdag. Dagen vänder sig till er som har gått intervjuarutbildningen men ännu inte blivit godkända ADAD intervjuare, er som behöver fräscha upp kunskaperna och inte minst till er som vill träffa andra ADAD användare.

Om du inte har gått utbildning hos oss och vill repetera innan så skickar vi gärna lite material till dig. Om du har gjort diagnosen och vill ha ett facit, så hör av dig.
 
Dagen är öppen för alla och är helt gratis för Vision HVBs anställda och de som har gått sin ADADutbildning hos oss.
Sista anmälningsdag är 1/11. För de som inte har gått sin intervjuarutbildning på Vision HVB och de som trots anmälan uteblir kostar kursen 750kr exklusive moms. Om du behöver en faktura för att kunna betala så hör av dig.
 
Om du redan i förväg vet om frågor och svårigheter som du vill ta upp så får du väldigt gärna maila dem till kursansvarig Niklas Waitong – waitong@gpskognition.se
 

Datum: 7 november 2017
Pris: Dagen är öppen för alla och är helt grattis för Vision HVBs anställda och de som har gått sin ADADutbildning hos oss.
För de som inte har gått sin intervjuarutbildning på Vision HVB och de som trots anmälan uteblir kostar kursen 750 kr exklusive moms
Sista anmälningsdag 1/11 2017

ANMÄLAN

ADADBooster - uppföljningsdag

7 NOVEMBER 2017


Var: Kursen är på Frösön, Östersund på Frösö strand – rum Österhus, Friskis & Svettis-huset vid restaurangen, Öneslingan 19. 
 
Mat:
Förmiddagsfika och eftermiddagsfika ingår, lunch finns att köpa på restaurangen i samma hus.
 
När: 7/11 kl. 09.00 – 16.00.
 
Tider och pauser: Starttid 09.00, avslutning 16.00, lunch 12.00-13.00, övriga tider bestämmer vi tillsammans.
 
Kostnad: Dagen är öppen för alla och är helt grattis för Vision HVBs anställda och de som har gått sin ADADutbildning hos oss.

För de som inte har gått sin intervjuarutbildning på Vision HVB och de som trots anmälan uteblir kostar kursen 750 kr exklusive moms. Betalning i samband med anmälan på hemsidan till Inlands Integration AB på bankgiro 485-6258. Anmälan är bindande men kan överlåtas. Märk med ADADBooster och vem det gäller. Hör av dig om du vill betala mot faktura. 
 
Anmälan: Senast 1/11.

För frågor kontakta utbildningsansvarige: 
Niklas Waitong // Vision HVB
waitong@gpskognition.se 
070-540 11 68

Hitta hit:
Kurserna är i Östersund och om inte annat meddelas.
Klockan 09.00 till 16.00 på Frösö Strand –
rum Österhus, Friskis & Svettis-huset, Öneslingan 19.